ΤΟΠΙΚΑ

«Άνθρακες ο θησαυρός – Δεύτερο χαστούκι στον κ. Βερώνη από την ανάκληση της εισαγγελικής παραγγελίας για τις μεταδημοτεύσεις»

«Άνθρακες ο θησαυρός – Δεύτερο χαστούκι στον κ. Βερώνη από την ανάκληση της εισαγγελικής παραγγελίας για τις μεταδημοτεύσεις»

Τέλος σε ένα θέμα που ανακίνησε ο Χρήστος Βερώνης αναφορικά με τις μεταδημοτεύσεις βάζει με ανακοίνωση του ο συνδυασμός Πρωτοβουλία Δράσης

Διαβάστε αναλυτικά:

«Από την αρχή επισημάναμε ότι το σόου του κ. Βερώνη και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν περίεργες μεταδημοτεύσεις και για το 2019 και για το 2023, δεν έχουν κανένα νόημα. Είναι, απλώς, μία ακόμα απελπισμένη προσπάθεια του ίδιου να τραβήξει την προσοχή, να αποπροσανατολίσει τους Μυκονιάτες και να νομιμοποιηθεί στα μάτια της τοπικής μας κοινωνίας για το αμαρτωλό παρελθόν του.

Μετά την αρχειοθέτηση των καταγγελιών για τις μεταδημοτεύσεις του 2019, από τον Εισαγγελέα Εφετών, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών αποφάσισε εκ νέου, μόλις σήμερα την ανάκληση της εισαγγελικής παραγγελίας σχετικά με την παροχή στοιχείων για τις μεταδημοτεύσεις.

Κάτι απολύτως λογικό καθότι οι εκλογικοί κατάλογοι παραμένουν αναρτημένοι στο δημοτικό κατάστημα και ο ίδιος ο κ. Βερώνης είχε απρόσκοπτη πρόσβαση στο σύνολο των μεταβολών των εκλογικών καταλόγων. Και βέβαια η αρχική αίτηση προς την Εισαγγελία Σύρου του κ. Βερώνη στηριζόταν σε ψευδή αριθμητικά στοιχεία σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό μεταδημοτεύσεων, ενώ «ξεχάσε» να γνωστοποιήσει στην αρμόδια εισαγγελία ότι η ίδια η υπόθεση των μεταδημοτεύσεων που ειχε καταγγείλει ο ίδιος είχε αρχειοθετηθεί από την εισαγγελία Εφετών νομίζοντας ότι μπορεί να παίζει με τη Δικαιοσύνη με πολιτικά παιχνίδια μιας άλλης εποχής.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βερώνης πρέπει να κατανοήσει ότι το κοινό μέλλον των Μυκονιατών απαιτεί σοβαρότητα, ειλικρίνεια και συγκεκριμένες πολιτικές.

Εμείς θα επιμείνουμε να λειτουργούμε με υπευθυνότητα, να ενώνουμε και όχι να διχάζουμε την τοπική μας κοινωνία, να λέμε πάντα την αλήθεια και να μιλάμε με έργα και πράξεις. Ο αμαρτωλός κ. Βερώνης και οι απελπισμένες προσπάθειές του να συκοφαντήσει και να ρίξει λάσπη, ανήκουν σε άλλες εποχές. Ανήκουν στο παρελθόν, όπως ανήκει και ο ίδιος.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.