ΤΟΠΙΚΑ

Ανούσια επικοινωνιακά τρικ με τον αριθμό των υποψηφίων συμβούλων

Ανούσια επικοινωνιακά τρικ με τον αριθμό των υποψηφίων συμβούλων
Ισάριθμοι οι υποψήφιοι Κουκά και Βερώνη από 89 ο καθένας παρά το γεγονός ότι ο Βερώνης ανακοίνωσε 90 συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του

Τον απόλυτο αριθμό των 89 υποψηφίων κατέθεσαν  οι δυο συνδυασμοί, του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά αλλά και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Χρήστου Βερώνη.

Μάλιστα ο τελευταίος θέλοντας να κλέψει  τις εντυπώσεις ότι έχει περισσότερους και αφού η κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού του έγινε μετά από αυτή του δημάρχου,κατέφυγε σε ένα ανούσιο επικοινωνιακό τρικ ανακοινώνοντας 90 υποψήφιους, 40 γυναίκες και 50 άντρες.

Όχι 89 που είναι ο πραγματικός αριθμός αλλά 90 και αυτό γιατί περιέλαβε μέσα και τον εαυτό του ο Χρήστος Βερώνης,παραλείποντας όμως να αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι 90ος  δεν εκλέγεται με σταυρό αλλά είναι ο επικεφαλής….

90 συνολικά είναι τα άτομα που έχει και ο Κουκάς στον συνδυασμό του με τους 89 από αυτούς όμως να είναι υποψήφιοι που θα μπουν στην διαδικασία της σταυροδοσίας και ο 90ος ο Δήμαρχος.

Αυτό γιατί διάφοροι αναρωτήθηκαν τις τελευταίες ώρες πως μπορεί ο ένας συνδυασμός να αναφέρει τον αριθμό 89 που έχει δικαίωμα βάση νόμου και ο άλλος τον αριθμό 90.

Τρικ που δεν έχουν βέβαια καμία αξία καθώς όταν θα έρθει η ώρα να γίνουν γνωστά τα ονόματα που απαρτίζουν τους συνδυασμούς τότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την δυναμική που θα αναπτύξουν οι παρατάξεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.