ΤΟΠΙΚΑ

Ανοικτός διαγωνισμός από την ΔΕΥΑ Μυκόνου

Ανοικτός διαγωνισμός από την ΔΕΥΑ Μυκόνου
Ανοικτός Διαγωνισμός για την «Προμήθεια Μονάδων Αφαλάτωσης Τύπου Αντίστροφης Όσμωσης (R.O.) Ελάχιστης Παραγωγής 1000 m3 Ημερησίως

Σε προκήρυξη ανοικτού, ηλεκτρονικού, δημόσιου και διεθνούς διαγωνισμού προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυκόνου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.), με σκοπό την  «Προμήθεια Μονάδων Αφαλάτωσης Τύπου Αντίστροφης Όσμωσης (R.O.) Ελάχιστης Παραγωγής 1000 m3 Ημερησίως».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια δύο (2) φορητών μονάδων αφαλάτωσης θαλάσσιου ύδατος, δυνατότητας ελάχιστης παραγωγής 1000 m3/ημέρα πόσιμου νερού η καθεμία, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης της υπηρεσίας, με σκοπό την αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης του Δήμου Μυκόνου και ιδιαίτερα κατά τη θερινή τουριστική περίοδο.

Ο εν λόγω διαγωνισμός θα διενεργηθεί μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), www.promitheus.gov.gr., ενώ φορέας χρηματοδότησης θα είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με ποσό 1.300.000,00 ευρώ.

Σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης τόνισε:

«Σε υλοποίηση του σχεδίου της Δημοτικής Αρχής και με τη διασφάλιση της χρηματοδότησης  του έργου με την ένταξή του στο ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, προχωράμε σε διαγωνισμό για την αναβάθμιση βασικών υποδομών και την οριστική αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης του νησιού μας. Με σχέδιο και επιμονή καθημερινά εργαζόμαστε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.