ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Άνοιξε η πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου για επιχειρήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου για επιχειρήσεις

Διαθέσιμη είναι από σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις.

Η διαχείριση της αίτησης γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης metaforikoisodynamo.gr, με την εισαγωγή των κωδικών χρήστη του TAXISnet. Οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί, θα μπορούν να υποβάλλουν στοιχεία των παραστατικών, που αφορούν το μεταφορικό κόστος.

Η πρώτη αίτηση χρηματοδότησης για το 2019 αφορά το σύνολο των νησιών της χώρας, για δαπάνες μεταφοράς εμπορευμάτων από και προς νησί μέσω μεταφορικής εταιρείας ή δαπάνης ναύλου επαγγελματικού οχήματος από 01/01/2019 έως και την ημερομηνία οριστικής υποβολής της αίτησης.

Μέχρι σήμερα στο μέτρο έχουν εγγραφεί 4.586 επιχειρήσεις, έχοντας υποβάλει παραστατικά αξίας 9.948.062,93 ευρώ, με δικαίωμα επιστροφής ύψους 4.230.600,18 ευρώ, δηλαδή το 43% του μεταφορικού κόστους.

news.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.