ΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγουν νωρίτερα τα εποχιακά καταλύματα

Ανοίγουν νωρίτερα τα εποχιακά καταλύματα

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα παρουσιαστεί το συνεκτικό σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό, ύστερα από τη χθεσινή παρουσίαση του γενικού πλαισίου και των κατευθυντηρίων γραμμών από την Κομισιόν. Το ενδιαφέρον ουσιαστικά στρέφεται στα οικονομικά κίνητρα (π.χ. μείωση ΦΠΑ) και στις διμερείς συμφωνίες για ανταλλαγή

Πάντως, σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό τουρισμό, κερδίζει έδαφος η ιδέα ν’ ανοίξουν νωρίτερα τα εποχικά καταλύματα και συγκεκριμένα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ οριστικά η εστίαση θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και δεν θα έρθουν νωρίτερα οι σχετικές αποφάσεις.

Τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας ανοίγουν την 1η Ιουνίου, ενώ πιθανολογείται ότι λίγες ημέρες αργότερα θα ανοίξουν και τα εποχιακά καταλύματα, ώστε να λειτουργήσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.