ΤΟΠΙΚΑ

Άνοιγμα συνεργασίας με Σαμψούνη- Στον Ιάκωβο Δακτυλίδη αντιδημαρχία

Άνοιγμα συνεργασίας με Σαμψούνη- Στον Ιάκωβο Δακτυλίδη αντιδημαρχία
Εκπλήξεις στην ανάθεση των δυο από τους τέσσερις αντιδημάρχους...Εκτός ο δεύτερος Ατζαμόγλου

Σε μια ευρύτερη συνεργασία με την Ντίνα Σαμψούνη που ηγήθηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του συνδυασμού «Μαζί για τη Μύκονο»μπορεί να μεταφραστεί η απόφαση του Δημάρχου Κ.Κουκά να αναθέσει την μια απο τις τέσσερις θέσεις των αντιδημάρχων στην επικεφαλής του συνδυασμού.

Η Ντίνα Σαμψούνη και ο Ιάκωβος Δακτυλίδης(Καριώτης)που ήταν μια από τις εκπλήξεις των εκλογών με το αριθμό των σταυρών που πέτυχε θα βρίσκονται σε θέσεις αντιδημάρχων της Μυκόνου.

Την Σαμψούνη  ως Αντιδήμαρχο Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Ανακύκλωσης και Δημοτικών Εσόδων και τον Δακτυλίδη Ιάκωβο (Καριώτη) ως Αντιδήμαρχο Καθαριότητας.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως σε καμία από τις θέσεις που ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα δεν βρίσκεται το όνομα του δεύτερου σε σταυρούς Μιλτιάδη Ατζαμόγλου που μέχρι πρότινος κατείχε θέση ευθύνης στην δημοτική αρχή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.