ΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει πόλεμο ο Βερώνης με τα τοπικά ΜΜΕ της Μυκόνου

Ανοίγει πόλεμο ο Βερώνης με τα τοπικά ΜΜΕ της Μυκόνου
Επίθεση της ομάδας επικοινωνίας του Βερώνη στην ιστορική εφημερίδα Mykonos News

Στραβός σίγουρα δεν είναι ο γιαλός αλλά μάλλον στραβά άρχισε να αρμενίζει η προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου δημάρχου στη Μύκονο Χρήστου Βερώνη ,καθώς δεν έχει καμία απολύτως λογική σε αυτή την φάση αλλά και στην πολιτική επικοινωνία η επιλογή της ομάδας Βερώνη να επιτίθεται με το καλημέρα πολλές φορές και με απειλητική διάθεση στα τοπικά  ΜΜΕ δια μέσω των συνεργατών του.

Τις τελευταίες μέρες σε εξέλιξη βρίσκεται μέσω ανακοινώσεων και αναρτήσεων στο διαδίκτυο έντονη διαμάχη της ομάδας Βερώνη που εκφράζεται με σχετική σελίδα στο Facebook με την επωνυμία Ομάδα αλήθειας και της ιστορικής εφημερίδας της Μυκόνου MykonosNews με απαξιωτικές και προσβλητικές  κατηγορίες για την εφημερίδα και τον ρόλο της αλλά και την εκδότρια Ελένη Κοντιζά.

Μάλιστα μέσω του επικοινωνιολόγου του Βερώνη , ανέλαβαν να επιτεθούν εναντίον της εκδότριας της εφημερίδας με άκρως απαξιωτικό τρόπο καυτηριάζοντας την ανεξαρτησία της εφημερίδας και τον ρόλο της για τα τεκταινόμενα στα δημοτικά πράγματα.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και ήταν αποστομωτική από την Ελένη Κοντιζά που με μια μεγάλη ανακοίνωση της έκανε αναφορά σε όλα τα θέματα και ιδιαίτερα  στον ρόλο του Βερώνη στα τοπικά πράγματα σε σχέση με την θητεία του Κουκά.

Όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα η ιστορία διδάσκει ότι η ελευθεροτυπία και η κριτική δεν μπορούν να φιμωθούν αλλά ούτε και να απειληθούν από κανένα.

Το ρεπορτάζ είναι αδιάψευστος μάρτυρας για όλους και η επιλογή είτε είναι του ίδιου του Βερώνη, είτε του επικοινωνιακού του επιτελείου να σηκώνουν το γάντι,να απειλούν τα ΜΜΕ και να δείχνουν ένα παλαιολιθικό δείγμα πολιτικού πολιτισμού, στο τέλος της ημέρας  αποκαλύπτουν  φόβο ,άγνωστο γιατί και αδυναμία αντιμετώπισης με πραγματικά στοιχεία και μεστό πολιτικό λόγο των καταγγελιών ή της κριτικής που τα ΜΜΕ μπορούν να ασκούν στα δημόσια πρόσωπα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.