ΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει η αυλαία της τουριστικής περιόδου στη Μύκονο με διεθνείς πτήσεις από το Μάρτιο

Ανοίγει η αυλαία της τουριστικής περιόδου στη Μύκονο με διεθνείς πτήσεις από το Μάρτιο

Έτοιμη να ξεκινήσει η νέα τουριστική σεζόν, σε επίπεδο διεθνών πτήσεων, στη Μύκονο και στην Σαντορίνη.

Να σημειωθεί ότι η τουριστική σεζόν του 2022 στα δύο νησιά των Κυκλάδων, ολοκληρώθηκε στη Μύκονο στα τέλη του Οκτώβρη και στην Σαντορίνη στα τέλη του Νοέμβρη, καθώς τότε σταμάτησαν οι διεθνείς πτήσεις.

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα οι πτήσεις από το εξωτερικό ξεκινούν για τα νησιά που αποτελούν “ναυαρχίδα” και βαριά βιομηχανία του τουρισμού στις Κυκλάδες. Κάποτε οι πτήσεις ξεκινούσαν το Μάιο, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί πλήρως μιας και η τουριστική σεζόν έχει επιμηκυνθεί.

Έτσι, οι πρώτες διεθνείς πτήσεις για Μύκονο και Σαντορίνη θα ξεκινήσουν μερικές εβδομάδες πριν από το Πάσχα και συγκεκριμένα από τα τέλη Μαρτίου, σε δύο εβδομάδες από σήμερα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.