ΤΟΠΙΚΑ

«Ανοχή τέλος στο βούρκο και την λάσπη»

«Ανοχή τέλος στο βούρκο και την λάσπη»
Η Πρωτοβουλία Δράσης με ανακοίνωση της κατακεραυνώνει ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς στον οχετό λάσπης εναντίον του δημάρχου Κουκά

Με μια ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία Δράσης παίρνει θέση στην απίστευτη,βρώμικη και ανήθικη επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς από περιθωριακά έντυπα των Αθηνών που έχει κριθεί η αναξιοπιστία τους καιρό τώρα  με αφορμή διάφορα θέματα λάσπης.

Δυστυχώς κάποιοι στη Μύκονο που έχουν ονοματεπώνυμο και θα φανεί πολύ σύντομα αυτό  καθώς το ψέμμα η αλητεία και η συναυτουργία βγαίνουν πάντα στον αφρό, επέλεξαν να παίξουν με βρώμικους όρους.

Η συνέχεια θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και η Πρωτοβουλία Δράσης πήρε θέση:

 

«ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

Η τοπική μας κοινωνία, παρά τις επιμέρους διαφωνίες και αντιπαραθέσεις και πολλές φορές και συγκρούσεις είχε πάντα αρχές. Σέβονταν το γείτονα, τον φίλο, το συνεργάτη, τον συμπολίτη ακόμα και εαν διαφωνούσε μαζί του.
Κάποιοι δυστυχώς μπροστά στο άγχος τους και τη ματαιοδοξία τους ξεπέρασαν τα όρια κάθε έννοιας ανθρωπιάς και ηθικής.
Με μεθόδους πολιτικού υπόκοσμου προσπαθούν να απαξιώσουν το Δήμαρχο Μυκόνου.
Θα θέλαμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ανοχή τέλος. Το νησί ανεξάρτητα από πολιτικές ή αυτοδιοικητικές διαφορές είναι ενωμένο απέναντι στο Βούρκο και στη Λάσπη. Ντροπή»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.