ΤΟΠΙΚΑ

Ανεξαρτητοποίηση της Δημοτικής Συμβούλου Ειρήνης Γρυπάρη

Ανεξαρτητοποίηση της Δημοτικής Συμβούλου Ειρήνης Γρυπάρη
Αποχώρησε από τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη όπως έκανε γωστό με επιστολή της πριν λίγη ώρα

Την ανεξαρτητοποίηση της από τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη ανακοίνωσε με επιστολή της και Ειρήνη Γρυπάρη.

Αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Αξιότιμε Κύριε Επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης «Μύκονος Πρώτη Ξανά»,

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Με την παρούσα επιστολή και λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 66 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, πολιτικοί κυρίως λόγοι και κάποιες ασυμφωνίες με αναγκάζουν να δηλώσω εγκαίρως πριν τις επικείμενες εκλογές, την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά», της οποίας επακόλουθο είναι και η αποχώρηση μου από αναπληρωματικό- τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, από τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜ και του Π.Α.Κ.Ο. «Γ. Αξιώτης» και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής «Ποιότητα Ζωής»,σεβόμενη τον επικεφαλής της παράταξης κο Χρήστο Βερώνη του οποίου αναγνωρίζω τη μεγάλη προσφορά στο τόπο μας.

Έχοντας αφιερώσει είκοσι ένα (21) συνεχόμενα έτη της ζωής μου στα κοινά του τόπου μας, με ενεργή παρουσία σε διοικητικές θέσεις ασκώντας χρέη Δημάρχου και Αντιδημάρχου με εντιμότητα, ταπεινότητα και πάθος, έχω μάθει να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις και να πορεύομαι πάντα με γνώμονα το καλό της Μυκόνου. Όλα αυτά τα χρόνια οι Μυκονιάτισσες και οι Μυκονιάτες και οι κάτοικοι της Μυκόνου, με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους γι’αυτό και εγώ οφείλω να μιλάω πάντα αληθινά και ξεκάθαρα. Τα τελευταία 4 χρόνια το νησί μας έχει κληθεί να αντιμετωπίσει πολλές κρίσεις και να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις σε διαχρονικά προβλήματα. Στην διαδρομή αυτή, οι πολιτικές «συγκρούσεις» ήταν και είναι αναπόφευκτες, δεν θα πρέπει όμως να αποτελούν εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία του Δήμου. Το καλό του νησιού είναι άλλωστε πάνω από κάθε πολιτικό συνδυασμό και πάνω από κάθε πολιτική σκοπιμότητα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε την πολυτέλεια να διχαζόμαστε και να δημιουργούμε αντιπαραθέσεις οι οποίες δεν επιφέρουν κάποιο αποτέλεσμα.

Παραμένω πάντα στις υπηρεσίες του Δήμου μας ως ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος, υπηρετώντας πάντα το κοινό καλό αυτού του τόπου, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό προς τους Μυκονιάτες και τις Μυκονιάτισσες και τους  κατοίκους του νησιού.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.

Ειρήνη Γρυπάρη του Ιωάννη

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.