ΤΟΠΙΚΑ

Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια των ενδοκυκλαδικών συγκοινωνιών το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας

Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια των ενδοκυκλαδικών συγκοινωνιών το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας

Από τη ναυτιλιακή εταιρεία ΚΙΑΡΑ Ν.Ε. εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, ότι λόγω των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν από το Σάββατο 18/11 στην Θαλάσσια περιοχή του πλου του,  το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας SPORADES STAR, δεν θα εκτελέσει τα δρομολόγια του το Σάββατο 18/11 και την Κυριακή 19/11.

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι,  λόγω των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν από το  Σάββατο 18/11 στη Θαλάσσια περιοχή του πλου του σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας CALDERA VISTA δεν θα εκτελέσει το δρομολόγιο του από Σύρο 09:00 προς Πάρο,  Νάξο,  Ίο, Σίκινο,  Φολέγανδρο  Θηρασιά, Θήρα, Ανάφη και κατ’ επέκταση το αντίστοιχο δρομολόγιο επιστροφής του την Κυριακή 19/11.

Και τα δύο πλοία θα ενταχθούν στα τακτικά τους δρομολόγια από την Δευτέρα 20/11.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.