ΤΟΠΙΚΑ

Ανείπωτος θρήνος στο νησί από το χαμό του Διαμαντή Κουκά

Ανείπωτος θρήνος στο νησί από το χαμό του Διαμαντή Κουκά
Η λατρεία του για τις μηχανές τον έστειλε στον θάνατο σε ένα τρομακτικό τροχαίο τα ξημερώματα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Μύκονο με τραγικό απολογισμό το θάνατο ενός 21χρονου Έλληνα, κατοίκου του νησιού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 01:30 το ξημέρωμα της Τρίτης 19/7 στην επαρχιακή οδό Άνω Μεράς – Χώρας Μυκόνου, όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 21χρονος εξετράπη της πορείας και συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 4χ4 το οποίο οδηγούσε ένας 24χρονος Έλληνας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε, καθώς το όχημά του χτύπησε με ταχύτητα σε κολώνα και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και ήδη έχει σχηματισθεί δικογραφία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.