ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανατροπή-πρόκρισης για την Άνω Μερά, 2-1 τον ΑΟ Σύρου

Ανατροπή-πρόκρισης για την Άνω Μερά, 2-1 τον ΑΟ Σύρου

Η Άνω Μερά ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Κυπέλλου, αφού επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Σύρου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του α’ μέρος με 0-1.

Το συγκρότημα του Χρήστου Πελέκη παρότι αιφνιδιάστηκε με το τέρμα που δέχτηκε, έβγαλε αντίδραση στο α’ μέρος και πήρε μια σπουδαία νίκη, που σήμανε την πρόκριση στην β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων.

Από την άλλη, οι Συριανοί παρότι άνοιξαν το σκορ στο 35′ με σουτ του Χούρου μετά από πάσα του Ρούσσου, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν το θεσμό.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 68′ ο Χουσελάς πέτυχε ένα σπουδαίο τέρμα χάρη σε σουτ που καρφώθηκε στο δεξί ‘Γ’ της εστίας του Συριανού, με τον Ραϊσση στο 82΄να φεύγει στη κόντρα και με σουτ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Χρήστος Πελέκης) Τζάβρας, Κουντουράς, Δήμας (46′ Ουζούνογλου), Καρφαρίδας, Σαλταμάρας, Καραϊνδρος (90+4′ Ξενάκης), Τουρέ (68′ Χατζάκος), Παπαδάκης (76′ Ζάρκος), Γκολέμης, Χουσελάς, Ραϊσσης.

Στον πάγκο: Ζάρκος, Θεοχάρης Γ., Ξενάκης, Θιακούλης, Πουμπούρης, Ουζούνογλου, Χατζάκος.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Μάκης Βαρθαλίτης) Συριανός Κ., Σαμανίδης, Αργυρός (8′ λ.τρ. Κοτζαπαναγιώτης), Μαραγκός, Ταμάμης, Σταμούλης, Ρηγούτσος (79′ Λούσσας), Συριανός Α. (84′ Ψυλλάκης), Ρούσσς (89′ Μπάιλας, Ραμπαβίλης, Χούρος.

Στον πάγκο: Ψυλλάκης, Δημητρακόπουλος, Λούσσας, Βαμβακούρης, Μπάιλας, Πρίντεζης.

Κυριάκος Παντζαριδης

Πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.