ΤΟΠΙΚΑ

Αναστολή λειτουργίας της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Μυκόνου

Αναστολή λειτουργίας της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Μυκόνου
Το μεγάλο θέμα του κορονοϊού αλλάζει την καθημερινότητα των πολιτών και της Μυκόνου

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΝΑΣΤΈΛΛΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΚΟ Γ. ΑΞΙΩΤΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (Π.Α.Κ.Ο) «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ»
Αρ. πρωτ. – 273-

Μύκονος, 11 Μαρτίου 2020

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, από σήμερα έως και τις 24 Μαρτίου 2020 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα – σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, καθώς επίσης και πάσης φύσης εκπαιδευτική δομή σε όλη την επικράτεια, ως μέτρο κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Για τον λόγο αυτό, μετά την χθεσινή ανακοίνωση για την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μυκόνου, αναστέλλεται για το διάστημα αυτό και η λειτουργία της Μουσικής Σχολής του Π.Α.Κ.Ο.«Γεώργιος Αξιώτης».

Συνιστάται ψυχραιμία, εμπιστοσύνη στις συμβουλές των ειδικών και προφύλαξη. Η μη εξάπλωση του κορωνοϊού δεν είναι μόνο θέμα και ευθύνη της Πολιτείας, είναι και ατομική ευθύνη. Για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία, θα πρέπει όλοι να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και προστασίας, όπως περιγράφονται στις συστάσεις του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Ο. Γ. ΑΞΙΩΤΗ
Άννα Καμμή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.