ΤΟΠΙΚΑ

«Αναστέναξε» η Μύκονος με την ultra sexy εμφάνισή της με μαγιό!

«Αναστέναξε» η Μύκονος με την ultra sexy εμφάνισή της με μαγιό!

Η Μύκονος κάθε καλοκαίρι έχει την τιμητική της και όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz, το ένα μετά το άλλο, εμφανίζονται στις παραλίες του νησιού και προκαλούν… εγκεφαλικά!

Σέξι, σαγηνευτική και με αυτοπεποίθηση η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε στην παραλία του Ορνού και έγινε αντικείμενο συζήτησης για την ultra εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Διαθέτοντας αναλογίες μοντέλου και γνωρίζοντας πολύ καλά πώς να ποζάρει η εν λόγω καλλονή έκανε όλα τα βλέμματα των υπόλοιπων λουόμενων αλλά και όσων απολάμβαναν το γεύμα τους ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο Pasaji που βρίσκεται πάνω στο κύμα, να καρφωθούν πάνω της.

Εκείνη όμως, όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά έδειξε να απολαμβάνει τα βλέμματα θαυμασμού που είχαν συγκεντρωθεί πάνω της. Άλλωστε, έχει συνηθίσει πλέον να προκαλεί θαυμασμό με τις δημόσιες εμφανίσεις της αφού πρόκειται για μία από τις πιο stylish προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ.

gossip-tv.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.