ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Ανάσα για την ομάδα της Άνω Μεράς η αδειοδότηση του γηπέδου

Ανάσα για την ομάδα της Άνω Μεράς η αδειοδότηση του γηπέδου
Με ενέργειες του Δήμου Μυκόνου το γήπεδο της Άνω Μεράς εξασφάλισε άδεια και τα ματς στη Γ´Εθνική θα γίνουν κανονικά στην έδρα της ομάδας.

Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στην χορήγηση άδειας για να χρησιμοποιεί το σωματείο της Άνω Μεράς το γήπεδο στην περιοχή.Μια μεγάλη ανάσα απο την δημοτική αρχή στην ομάδα καθώς σε διαφορετική περίπτωση ήταν αναγκασμένη να ξεσπιτωθεί και να δηλώσει έδρα άλλο σημείο και μάλιστα εκτός Μυκόνου καθώς το γήπεδο στον Κόρφο δεν έχει την απαιτούμενη άδεια για αγώνες Γ Εθνικής.

Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι του σωματείου της Άνω Μεράς θα έχουν την δυνατότητα να υποδεχτούν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο και να παίξουν στην Γ´Εθνικη στης φυσική τους έδρα.

Η απόφαση αναφέρει:

«Χορηγούμε άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης “Δημοτικό Γήπεδο Άνω Μεράς Μυκόνου”, 500 θεατών, κατηγορίας «Κοινές αθλητικές εγκαταστάσεις», ομάδας «Β2: Υπαίθριες εγκαταστάσεις από 500 έως 5000 θεατές, όπου διεξάγονται αγώνες εθνικών κατηγοριών» για αγώνες ή προπονήσεις στα αθλήματα ποδοσφαίρου και κλασσικού αθλητισμού. Η άδεια ισχύει για τρία (3) έτη.
Ο υπεύθυνος φορέας για την λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης και τα σωματεία, υποχρεούνται:
1
-Να φροντίσουν να οριστεί και να εφαρμοστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα καθαριότητας του οποίου θα ελέγχεται η απόδοση και να φροντίσει για την εκπαίδευση προσωπικού σχετικά με τη σωστή χρήση του ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού, τη χορήγηση πρώτων βοηθειών και το σωματείο θα πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη για την πλήρωση του ιατρείου και την αναπλήρωση των βασικών μέσων και υλικών άμεσης βοήθειας, όπως επίσης, ο ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός θα πρέπει να βρίσκεται σε ανεξάρτητο χώρο που θα στεγάζει το ιατρείο και θα πρέπει να είναι άμεσα προσβάσιμος.
– να πραγματοποιούν τακτικά ενημέρωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για πραγματογνωμοσύνη βλαβών εγκαταστάσεων . – Ένα μήνα πριν τη λήξη της άδειας λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης, να υποβληθεί δήλωση ότι δεν έχουν μεταβληθεί οι συνθήκες και πως η ομάδα που αγωνίζεται στην εγκατάσταση δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία. Η παρούσα κοινοποιείται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς για ενημέρωση και ανάλογη εφαρμογή.
Η άδεια λειτουργίας δεν υποκαθιστά ούτε απαλλάσσει από την υποχρέωση έκδοσης τυχόν αδειών ή εγκρίσεων από άλλους φορείς που τυχόν απαιτούνται ή θα απαιτηθούν και μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε και με την ίδια διαδικασία που προβλέπεται για τη χορήγησή της με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.