ΤΟΠΙΚΑ

Ανανέωση της εμπιστοσύνης στον δήμαρχο από την Ελένη Καλπουρτζή

Ανανέωση της εμπιστοσύνης στον δήμαρχο από την Ελένη Καλπουρτζή
Όλοι μαζί οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Κουκά στον κοινό αγώνα για την Μύκονο

Η Ελένη Καλπουρτζή-Κουτσούκου είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Δημοτική Σύμβουλος από το 2014. Είναι παντρεμένη με 4 παιδιά, ενεργή πολίτης και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον τραπεζικό τομέα και υπήρξε διευθύντρια κεντρικού καταστήματος τράπεζας στο νησί για 14 χρόνια.
Ως Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Μ υλοποίησε σπουδαίο έργο (ενδεικτικά αποπεράτωση νέου λιμένα, προηγμένα συστήματά ασφαλείας, πρόσκρουστηρες για τα κρουαζιερόπλοια, επέκταση και αναβάθμιση παλαιού λιμένα – μώλου Δηλιανά κτλ) με την απορρόφηση σημαντικών ευρωπαϊκών κονδυλίων και πέτυχε την διοικητική αναδιοργάνωση του Οργανισμού. Συμμετείχε ανελλιπώς σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια και επιτροπές που συμμετείχε και συνέδραμε σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας. Είναι δραστήριο μέλος της Χορωδίας Μυκόνου και άλλων συλλογικοτήτων με ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στο πρόσφατο παρελθόν στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων.
Ανανεώνει την εμπιστοσύνη της στην ομάδα μας για να ολοκληρωθεί το έργο που μαζί έχουμε προγραμματίσει.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.