ΤΟΠΙΚΑ

«Anamnesis» στο ιερό νησί της Δήλου

«Anamnesis» στο ιερό νησί της Δήλου
Παράσταση Χορού, Μουσικής και Ονείρων Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, Πανσέληνος, 18:00 -23:30

Δ η λ ο ς

Σύλληψη, Χορογραφία και Σκηνοθεσία

Αποστολία Παπαδαμάκη

Ο υπερβατικός κόσμος της Αποστολίας Παπαδαμάκη συναντά το πολυπολιτισμικό σύμπαν του αρχαιολογικού χώρου της Δήλου. Αναλαμβάνοντας με περισσή συναίσθηση τη μεγάλη πρόκληση, στον απαράμιλλης ομορφιάς, αρχαιολογικό  χώρο, εγγεγραμμένο στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, η χορογράφος με τις πρωτοποριακές ιδέες της, δημιουργεί την «Anamnesis» στο ιερό νησί του Αιγαίου.

Ακολουθώντας το όραμά της, η Αποστολία Παπαδαμάκη, σε  συνεργασία με εξαιρετικούς ερμηνευτές και συντελεστές, συνθέτουν μια διαδραστική παράσταση-performance, χορού, μουσικής και ονείρων, κυλιόμενης ροής, που αντλεί την έμπνευση της απο την Μυθολογία, την Ιστορία και τη Φιλοσοφία, ανασύροντας μνήμες της διαδρομής της ανθρώπινης ύπαρξης. Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος συνοδεύουν έναν μοναδικό συνδυασμό λυρικών δρώμενων, προσφέροντας μια συναρπαστική βιωματική αλλα και συμμετοχική εμπειρία στους θεατές,  καθώς το νησί παραδίδεται στην ασημένια μυσταγωγία της πανσελήνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.