ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση περί εκτέλεσης έργων οδοποιίας στην περιοχή της Άνω Μεράς (εκκλησάκι Σταυρακόπουλου) έως την παραλία του Καλαφάτη, της νήσου Μυκόνου

Ανακοίνωση περί εκτέλεσης έργων οδοποιίας στην περιοχή της Άνω Μεράς (εκκλησάκι Σταυρακόπουλου) έως την παραλία του Καλαφάτη, της νήσου Μυκόνου

Στα πλαίσια της επισκευής των οδοστρωμάτων από το Δήμο Μυκόνου, ανακοινώνουμε ότι από σήμερα, ημέρα Δευτέρα 3/7/2023 και με διάρκεια περίπου 10 ημερών,θα εκτελούνται έργα οδοποιίας (εργασίες φραιζαρίσματος του παλαιού οδοστρώματος, καθαρισμός της οδού και εργασίες ασφαλτόστρωσης) στην περιοχή της Άνω Μεράς (εκκλησάκι Σταυρακόπουλου) έως την παραλία Καλαφάτη και σε μήκος περίπου 2.900 μέτρα, της νήσου Μυκόνου.

   Οι εργασίες θα ξεκινούν καθημερινά από τις 8.00 π.μ.. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο δρόμος θα παραμένει τμηματικά κλειστός για την κυκλοφορία.

   Καλείται το κοινό και οι κάτοικοι όπως συμμορφώνεται με τις πινακίδες κυκλοφοριακής διαχείρισης ή και τις όποιες επιτόπου υποδείξεις.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.