ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων αποφάσισε την διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής  Γενικής Συνέλευσης,  την Κυριακή 30-6-2019 και ώρα 12μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου,  με  θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση των πληρεξουσίων αντιπροσώπων.
  2. Εκλογή δύο (2) Γραμματέων.
  3. Διοικητικός Απολογισμός 2018-2019
  4. Οικονομικός Απολογισμός 2018
  5. Οικονομικός Προϋπολογισμός 2020
  6. Γενικά θέματα – προτάσεις.

Οι προτάσεις των σωματείων πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων των σωματείων πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 15.00.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο και μια ώρα μετά την αρχικά ορισθείσα  ώρα.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος          Παρούσης Γεώργιος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούνται τα Σωματεία μέχρι την 20-6-2019 να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.