ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αναφορές της Κατερίνας Μονογυιού στον υπουργό Ναυτιλίας για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα Ίου και Αμοργού

Αναφορές της Κατερίνας Μονογυιού στον υπουργό Ναυτιλίας για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα Ίου και Αμοργού

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας  κα Μονογυιού Κατερίνα θέλοντας να γνωστοποιήσει στον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Ι. Πλακιωτάκη τα προβλήματα που αφορούν τις θαλάσσιες συγκοινωνίες των νησιών Ιου και Αμοργού , κατέθεσε στη Βουλή Αναφορές αναδεικνύοντας αφ’ενός :

Τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η νήσος Ιος , λόγω της διακοπής των καλοκαιρινών δρομολογίων του συμβατικού οχηματαγωγού και του ταχυπλόου που την συνέδεαν με τον Πειραιά. Με επιστολή του δε ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας ζητά εκτός των παραπάνω , την προσέγγιση επιβατικού οχηματαγωγού για την εξυπηρέτηση του νησιού.

Αφ΄ετέρου : Την από 2/10/2019 επιστολή των κατοίκων  και φορέων της νήσου Αμοργού όπου εκθέτουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι , οι επαγγελματίες και οι επισκέπτες της νήσου , λόγω αλλαγών που έγιναν στις δρομολογήσεις και στους τύπους των επιβατικών πλοίων και οχηματαγωγών που προσεγγίζουν την Αμοργό και ζητούν άμεσες λύσεις για την εξυπηρέτηση  του νησιού.

Οι  πολίτες των νησιών μας πρέπει να εξυπηρετούνται  συνεχώς και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες , επισήμανε τέλος η κα Μονογυιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.