ΤΟΠΙΚΑ

Αναφορά της Κατερίνας Μονογυιού για το Καλό Λιβάδι Μυκόνου

Αναφορά της Κατερίνας Μονογυιού για το Καλό Λιβάδι Μυκόνου

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τη χρήση τμήματος του παλαιού αιγιαλού στο Καλό Λιβάδι Μυκόνου, πήρε την κοινοβουλευτική πρωτοβουλία και κατέθεσε αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων την από 5η Αυγούστου 2021 ομόφωνη απόφαση της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου με αριθμό 61/2021.

Η παρέμβαση της κ. Μονογυιού έχει ως στόχο την προστασία των ευαίσθητων παράκτιων οικοσυστημάτων και τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα τους ενώ παράλληλα θα ακολουθήσουν κι άλλες πρωτοβουλίες με τους αρμόδιους Υπουργούς και τους αντίστοιχους φορείς.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.