ΤΟΠΙΚΑ

«Αναχώρηση: Δήλος, Προορισμός: Βρυξέλλες. Το ταξίδι του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού»

«Αναχώρηση: Δήλος, Προορισμός: Βρυξέλλες. Το ταξίδι του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού»

Το ταξίδι αρχίζει!
«Αναχώρηση: Δήλος, Προορισμός: Βρυξέλλες. Το ταξίδι του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού». Από το συμμαχικό ταμείο της Δήλου μέχρι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Μετά από πρόσκληση της τάξης P5ELB του European School -Brussels III και στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής δράσης eTwinning, μαθητές/τριες της ΣΤ τάξης του σχολείου  μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, θα
μάθουν μαζί, θα μοιραστούν απόψεις, θα επικοινωνήσουν κοινωνικά και πολιτισμικά με τους μαθητές/τριες της τάξης P5ELB, στις αίθουσες διδασκαλίας του European School -Brussels III.

Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη.
Ευχαριστούμε τον Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου για την οικονομική στήριξη της εκπαιδευτικής εκδρομής μας.
Συγχαρητήρια στις οικογένειες των παιδιών που στηρίζουν το Σχολείο και τα παιδιά τους.
Ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας ( Φανή Βαλαή, Όλγα Γιοντζή, Χρήστος Ρόιδος) που εντάχθηκαν σε αυτή την πανευρωπαϊκή κοινότητα διδασκαλίας και μάθησης και οδηγούν ψηλά τα παιδιά στηριζόμενοι στα θεμέλια της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.