ΤΟΠΙΚΑ

Άμεση η ανταπόκριση του Δήμου Μυκόνου στο πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού

Άμεση η ανταπόκριση του Δήμου Μυκόνου στο πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού
Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού στους δρόμους

Σε αρκετά σημεία της Μυκόνου η κακοκαιρία και κυρίως οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν έχουν δημιουργήσει προβλήματα  στον ηλεκτροφωτισμό καθώς οι λάμπες έχουν καεί με αποτέλεσμα να γίνεται με δυσκολία η κυκλοφορία στο νησί τις βραδινές ώρες.

Υπάρχουν περιοχές που οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα καθώς όταν πέφτει το σκοτάδι είναι επικίνδυνες τόσο οι μετακινήσεις όσο και έντονη η ανασφάλεια λόγω της κατάστασης.

Το θέμα έφτασε στον Δήμο Μυκόνου καθώς κάτοικοι μάζεψαν υπογραφές και τόνισαν το πρόβλημα.

Υπάλληλοι του Δήμου Μυκόνου αποκαθιστούν άμεσα με νέες λάμπες καθημερινά  σε διάφορα σημεία όπως θα δείτε σημερινές φωτογραφίες, το πρόβλημα ώστε απρόσκοπτα και με ασφάλεια να γίνονται οι μετακινήσεις των κατοίκων στα σπίτια τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.