ΤΟΠΙΚΑ

Άμεση αντίδραση του δημάρχου Κουκά στα γεγονότα της Ν.Σμύρνης, σε ανοιχτή γραμμή με τον αρχηγό της αστυνομίας

Άμεση αντίδραση του δημάρχου Κουκά στα γεγονότα της Ν.Σμύρνης, σε ανοιχτή γραμμή με τον αρχηγό της αστυνομίας
Δεν θα μείνουν αναπάντητα τα αίσχη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον των ανθρώπων της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου της Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε τα αίσχη που αντιμετώπισε η ομάδα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Νέα Σμύρνη.

«Σήμερα γράφτηκε άλλη μια μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά θύματα παράγοντες, αλλά και παίκτες της Αθλητική Ένωση Μυκόνου ενός συλλόγου, που όχι μόνο κοσμεί το ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν προκάλεσε ή δημιούργησε εντάσεις. Αυτό όμως δεν μπορεί να περάσει έτσι. Το να ζητήσουμε από την ελληνική αστυνομία να βρει και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες είναι το αυτονόητο και το ελάχιστο. Ήδη επικοινώνησα με την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνική Αστυνομία για να επισημάνω την οργή και τον αποτροπιασμό μας. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτό δεν θα επιτρέψουμε να περάσει έτσι. Τη συμπαράστασή μου στον Αλέξανδρο Κουκά , τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και όσους δέχθηκαν την άνανδρη αυτή επίθεση.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.