ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αλβανός σκότωσε ξενοδόχο στην Σαντορίνη για 200 ευρώ

Αλβανός σκότωσε ξενοδόχο στην Σαντορίνη για 200 ευρώ
Απίστευτη εξέλιξη έχει η υπόθεση της δολοφονίας του 69χρονου ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στην Σαντορίνη

Ξενοδόχος στη Σαντορίνη βρέθηκε απανθρακωμένος την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην επιχείρησή του.

Δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να είναι ένας νεαρός ηλικίας μόλις 20 ετών Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ήδη έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, καθώς ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε.

Αιτία είναι οι οικονομικές διαφορές, όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV. Ο 69χρονος φέρεται να είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον νεαρό, οι δύο άνδρες καυγάδισαν και σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο νεαρός προέβη στο έγκλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι οικονομικές διαφορές δεν ήταν μεγάλες και το φονικό έγινε μόλις για 200 ευρώ! Ο νεαρός εργάζονταν στο ξενοδοχείο του Χάλαρη και ισχυρίζεται ότι ο 69χρονος του χρωστούσε χρήματα και δεν του τα έδινε. Οι δυο τους καυγάδησαν και όταν η κατάσταση ξέφυγε, ο 20χρονος θόλωσε και σκότωσε τον ξενοδόχο. Σύμφωνα με την ομολογία του, τον έδειρε μέχρι να ξεψυχήσει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.