ΤΟΠΙΚΑ

Αλμέιδα σε Κουκά: «Αγαπώ την Μύκονο και ξέρω για την ομάδα σας»

Αλμέιδα σε Κουκά: «Αγαπώ την Μύκονο και ξέρω για την ομάδα σας»
Μεγάλη συνάντηση του προέδρου Αλέκου Κουκά λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντερμπι

Μια ιδιαίτερη και θερμή συνάντηση είχε στην Αθήνα της προηγούμενες μέρες ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μυκόνου Αλέκος Κουκάς με τον Αργεντινό προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος της Μυκόνου έστησε με παρέα φίλων του πηγαδάκι με τον προπονητή της ΑΕΚ που αυτή την εποχή είναι από τα πιο hot πρόσωπα της επικαιρότητας με την παρουσία του στην ΑΕΚ.

Ο Αλέκος Κουκάς έμεινε έκπληκτος από τον χαρακτήρα και την απλότητα του Αλμειδα πολύ περισσότερο μάλιστα όταν ο Αργεντινός Τεχνικός του τόνισε ότι γνωρίζει πράγματα για την Μύκονο και το νησί ενώ ξέρει ότι στην ποδοσφαιρική της ομάδα βρίσκεται στον ρόλο του τεχνικού ηγέτη ένας άνθρωπος που έγραψε ιστορία με τα χρώματα της ΑΕΚ(Βαγγέλης Βλάχος).

Αλμέιδα και Κουκάς τα είπαν για αρκετή ώρα και αντιδήμαρχος τον προσκάλεσε στο νησί το καλοκαίρι ευχόμενος τα καλύτερα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Μια μεγάλη συνάντηση του προέδρου της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντερμπι της Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ-ΠΑΟ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.