BUSINESS

Άλλα κόλπα απο τους ιδιοκτήτες του Scorpios

Άλλα κόλπα απο τους ιδιοκτήτες του Scorpios
Οι ιδιοκτήτες του «Scorpios» θα ναυλώσουν λιαρ τζετ, θα κάνει ανά δυο μέρες το δρομολόγιο Μύκονος-Ιμπιζα

Scorpios Airlines

Οι μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί, στην προσπάθειά τους να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες τους με απώτερο σκοπό να αυξήσουν τη φήμη και τους τζίρους τους, «συλλαμβάνουν» και υλοποιούν απίθανα projects.

Από τη μία το εμπορικό κέντρο της Ψαρούς, «Nammos Village» που προετοιμάζεται για τα μεγάλα εγκαίνια τα οποία αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουνίου με καλεσμένη την τρόικα της μόδας, Τζίτζι Χαντίντ, Εμιλι Ρατακόφσκι και Κέιτ Μος σε ρόλο-έκπληξη και απο την άλλη ο «Scorpios» που ετοιμάζει τη δική του αεροπορική εταιρεία για την εξυπηρέτηση των Vip πελάτες
Οι ιδιοκτήτες του «Scorpios» έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Fraport προκειμένου να ναυλώσουν ένα λιαρ τζετ, το οποίο θα κάνει ανά δυο μέρες το δρομολόγιο Μύκονος-Ιμπιζα και αντίστροφα. Πρόκειται για αεροσκάφος βαμμένο στα χρώματα της επιχείρησης, με τις αεροσυνοδούς ντυμένες σε στυλ Boho, το χρωματιστό και χαλαρό σικ που απελευθερώνει τις γυναίκες απο τη συμβατικότητα, ενώ και οι μουσικές που θα ακούγονται από τα ηχεία του Scorpios jet θα είναι ανάλογες των ακουσμάτων που παίζουν στην παραλία της Παράγκας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.