ΤΟΠΙΚΑ

Αλέκος Κουκάς:Κάναμε ό,τι καλύτερο για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό και αξιόλογο σύνολο»

Αλέκος Κουκάς:Κάναμε ό,τι καλύτερο για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό και αξιόλογο σύνολο»
Πρεμιέρα στη σαιζόν για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με πολλά νέα πρόσωπα και τον Βαγγέλη Βλάχο τεχνικό ηγέτη

Πρώτο προσκλητήριο σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ. για την ΑΕ Μυκόνου στο γήπεδο του Κόρφου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με τον νέο τεχνικό διευθυντή Βαγγέλη Βλάχο και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για μια σεζόν που ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες καθώς η ομάδα έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό. Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Κουκάς με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι σε παίκτες, προπονητές και σε όλα τα μέλη της ΑΕ Μυκονου να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και κάθε επιτυχία στο έργο τους. Εμείς ως Διοίκηση κάναμε ό,τι καλύτερο για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό και αξιόλογο σύνολο και θα είμαστε πάντα κοντά προκειμένου να δίνουμε λύση σε ό,τι χρειαστεί. Τέλος θα ήθελα να πω ότι περιμένουμε και την έμπρακτη αρωγή της ΕΠΟ και της Πολιτείας γενικότερα, για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που αποτελεί τον πνεύμονα των επαγγελματικών κατηγοριών. Ελπίζω φέτος να σταθούν στο πλευρό των εκατοντάδων παραγόντων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα που «ματώνουν» οικονομικά για να κρατήσουν όρθια την Γ’ Εθνική αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.