ΤΟΠΙΚΑ

Ακυρώνονται οι πτήσεις εξωτερικού από το αεροδρόμιο της Μυκόνου

Ακυρώνονται οι πτήσεις εξωτερικού από το αεροδρόμιο της Μυκόνου
Για την περίοδο του Πάσχα δεν θα πραγματοποιούνται πτήσεις σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση

Σύμφωνα με οδηγία που κοινοποιήθηκε στην εταιρία  Fraport η οποία διαχειρίζεται τα δύο διεθνή αεροδρόμια των Κυκλάδων, της Μυκόνου και της Σαντορίνης, όσοι επιβάτες (ανεξαρτήτου εθνικότητας) εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια, τίθενται σε υποχρεωτικό κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Επίσης, οι ταξιδιώτες οφείλουν να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση και να προσδιορίζουν πού και με ποιους θα διαμένουν.

Το μέτρο τέθηκε ήδη σε εφαρμογή και θα διαρκέσει έως και τις 30 Απριλίου 2020. Οι αεροπορικές εταιρείες υποχρεούνται να ενημερώνουν τους επιβάτες για την ισχύ του μέτρου πριν ακόμη επιβιβαστούν στα αεροσκάφη. Προβλέπεται, μάλιστα, επιβολή διοικητικού προστίμου για όσους παραβιάζουν τις οδηγίες.

Οι παραπάνω περιορισμοί σε συνδυασμό με την τρομακτική εξάπλωση του κορονοϊού ανά τον πλανήτη, καθιστά σχεδόν απαγορευτική τη σκέψη μετάβασης στην Ελλάδα την περίοδο του Πάσχα, ακόμη και για τον πιο φανατικό φιλέλληνα του εξωτερικού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.