ΤΟΠΙΚΑ

«Άξιοι συγχαρητηρίων με την στάση τους στην κακοκαιρία»

«Άξιοι συγχαρητηρίων με την στάση τους στην κακοκαιρία»
Ο δήμαρχος Κωνανσταντίνος Κουκάς δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν τα πάντα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Χωρίς χρονοτριβή οι υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου λειτούργησαν στην εντέλεια στην κακοκαιρία που έπληξε το νησί το Σαββατοκύριακο.

Ο δήμαρχος και αυτή την φορά ήταν μπροστάρης και με συντονισμένες ενέργειες οργάνωσε την αντιμετώπιση της κατάστασης. Με τα καιρικά φαινόμενα δεν είναι εύκολο να τα βάλεις αλλά για μια ακόμη φορά λειτούργησαν άψογα οι υπηρεσίες του Δήμου και όχι μόνο και οι ζημιές περιορίστηκαν σημαντικά.

Ο δήμαρχος τόνισε σχετικά:

«Μετά την χθεσινή έντονη κακοκαιρία που έπληξε το νησί μας, οι αρχές της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου βρίσκονται υπό τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας για αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Ειρήνη Γρυπάρη και Τεχνικών Έργων Αλέκος Κουκάς με τα συνεργεία του Δήμου και μηχανήματα συνέδραμαν άμεσα σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάστηκε. Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών στην αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων. Ευχαριστούμε τους δημοτικούς υπαλλήλους, τα σώματα ασφαλείας και τους πολίτες που συνδράμουν στην προσπάθεια μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.