ΤΟΠΙΚΑ

Άκρως εντυπωσιακή και η «εντός» εμφάνιση της ΑΕ Μυκόνου

Άκρως εντυπωσιακή και η «εντός» εμφάνιση της ΑΕ Μυκόνου

Το έχουμε επαναλάβει και θα το επαναλάβουμε ακόμη μία φορά. Η προσπάθεια που γίνεται στην ΑΕ Μυκόνου, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο, όσο και σε εξωαγωνιστικό, συνθέτουν ένα παζλ, μιας ομάδας που αν μη τι άλλο θέλει να δίνει το κάτι παραπάνω.

Η ΑΕΜ πριν από λίγο διάστημα παρουσίασε την φανέλα για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, κάτι που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση, με την καλαίσθητη αισθητική της.

Αυτό βέβαια έρχεται να… δέσει και με την εντός έδρας εμφάνισή της, καθώς στο μοτίβο με τις ρίγες, προστέθηκε το κλασικό μπλε με το γαλάζιο, ξεχωρίζοντας σε ακόμη μία περίπτωση για τον σχεδιασμό της.

Το σορτς βέβαια σε αυτή την εμφάνιση θα είναι σκούρο μπλε, σε αντίθεση με την εμφάνιση που θα αγωνίζεται εκτός έδρας, που θα είναι άσπρο.

πηγή sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.