ΤΟΠΙΚΑ

Άκουγαν Κλάματα Από Ένα Φρεάτιο. Πάλι Καλά Η Πυροσβεστική Έκανε Καλά Τη Δουλειά Της!

Άκουγαν Κλάματα Από Ένα Φρεάτιο. Πάλι Καλά Η Πυροσβεστική Έκανε Καλά Τη Δουλειά Της!
Οι πυροσβέστες συγκινούν με τα φιλοζωικά τους αισθήματα.

Οι πυροσβέστες συγκινούν με τα φιλοζωικά τους αισθήματα.

Στη διάσωση μιας μικρής γάτας, προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του αεροδρομίου στη Μύκονο. Οι κάτοικοι και οι περίοικοι άκουσαν αχνά νιαουρίσματα από το πάτο αυτού του φρεατίου.

Το τηλεφώνημα για γάτα «εγκλωβισμένη» σε φρεάτιο κινητοποίησε για μία ακόμη φορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυκόνου. Οι δύο πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο με ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να βοηθήσουν το μικρό γατάκι να βγει απο το φρεάτιο.

Το γατάκι είχε εγκλωβιστεί μέσα στον υπόνομο. Από τα νιαουρίσματα του ευαισθητοποιήθηκαν περίοικοι που κάλεσαν το Πυροσβεστικό κλιμάκιο του αεροδρομίου Μυκόνου, άντρες του οποίου άνοιξαν το φρεάτιο πάνω από τον υπόνομο ώστε η γάτα να βγει έξω.

Δεν τους ένοιαξε να χάσουν λίγο από το χρόνο τους ακόμη και για μία αποτυχημένη προσπάθεια διάσωσης ενός ζώου. Δυστυχώς το τρομαγμένο γατάκι δεν καταλάβαινε ότι ήθελαν το καλό του.

https://youtu.be/wXchp3pCuo8
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.