ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για την Δημοτική Πινακοθήκη της Μυκόνου

Αιτήσεις για την Δημοτική Πινακοθήκη της Μυκόνου

Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου Καλοκαίρι 2020
Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τέλος Μαρτίου .

Η Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου λειτουργεί από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου κάθε έτους. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τέλος Μαρτίου και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στους ενδιαφερόμενους μετά από αξιολόγηση έως μέσα Απριλίου.

Διατίθενται τρεις αίθουσες περιοδικών εκθέσεων:
Η αίθουσα στην οδό Ματογιάννι και στην οδό Καλογερά που βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο και η αίθουσα Σ.Συριώτη στην οδό Μελετοπούλου.

Η αίτηση αποστέλλεται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση ΚΔΕΠΠΑΜ Τ.Θ. 114 84600 Μύκονος ή στο e-mail: deppam@otenet.gr και συνοδεύεται από βιογραφικό και δείγματα έργων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2289027190 ή ανατρέξτε στις φωτογραφίες στη σελίδα του facebook.
#kdepam #mykonos #πολιτισμός

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.