ΤΟΠΙΚΑ

Αίσθηση προκαλεί η κίνηση Κουκά με Δρούλια

Αίσθηση προκαλεί η κίνηση Κουκά με Δρούλια
Ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο σε πανελλήνιο επίπεδο υποψήφιος με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά

Από όλους τους χώρους και με διάθεση για προσφορά στην κοινωνία της Μυκόνου σε όλα τα επίπεδα είναι η ομάδα των υποψηφίων για τις ν δημοτικές εκλογές που συντάσσονται με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Αίσθηση όμως προκάλεσε τις τελευταίες ώρες όχι μόνο στο νησί αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο η απόφαση του δημάρχου να έχει μαζί του στην ομάδα των υποψηφίων και τον Κωνσταντίνο Δρούλια.

Ένα παιδί που έχει χτίσει βήμα βήμα και που ξεκίνησε από την Μύκονο μια καλή καριέρα μέχρι τώρα στο τραγούδι και που έχει διάθεση για προσφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα του δήμου Μυκόνου.

Άνθρωποι από όλους τους χώρους, νέοι και με όρεξη , ο καθένας στο μετερίζι του πλαισιώνουν τον δήμαρχο που κατάφερε να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα μέχρι τώρα, με παλιούς και νέους, με έμπειρους και με φιλόδοξους για δουλειά, με καθαρούς και άφθαρτους μακριά από κάθε μορφής εμπλοκή σε σκοτεινές ιστορίες.

 

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας Μυκονιάτης στην καταγωγή θέλει να βοηθήσει από τον τομέα του να πάει το νησί ένα βήμα πιο πάνω στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Αν μη τι άλλο είναι μια υποψηφιότητα με ενδιαφέρον.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας με τη σειρά του, μιλώντας για την απόφασή του αυτή, εξομολογείται χαρακτηριστικά: «Όταν ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς μου ζήτησε να κατέβω στις δημοτικές εκλογές στο πλάι του, το μόνο που είχα να πω ήταν, αμέσως ναι!! Όχι γιατί ονειρεύομαι πολιτική καριέρα και καρέκλες αλλά μόνο επειδή αγαπώ παρά πολύ τον τόπο μου και με χει στηρίξει τόσο πολύ. Έτσι και εγώ οφείλω αν τα καταφέρω, να βάλω ένα λιθαράκι και να βοηθήσω όσο μπορώ όλους αυτούς που με έχουν βοηθήσει!! Χωρίς κόμματα ,χωρίς χρώματα, χωρίς δεύτερες σκέψεις … Μια γροθιά όλοι για τον τόπο μας και τους συντοπίτες μας!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.