ΤΟΠΙΚΑ

«Αισθάνθηκε ότι δεν είχε τις δυνάμεις και λειτούργησε με ευθύνη για τον Δήμο Μυκόνου»

«Αισθάνθηκε ότι δεν είχε τις δυνάμεις και λειτούργησε με ευθύνη για τον Δήμο Μυκόνου»
Ο δήμαρχος Κ.Κουκάς αναφέρθηκε στην παραίτηση Μπαλτά από την αντιδημαρχία και τόνισε ότι είναι βέβαιος πως θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει

Αναφορά κάνει με τοποθέτηση του ο δήμαρχος Κωνσταντινος Κουκάς  στον αντιδήμαρχο του Μιχάλη Ζουγανέλη-Μπαλτά που παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος για λόγους υγείας όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του, αλλά παραμένει κανονικά στο ρόλο του δημοτικού συμβούλου.

Ο δήμαρχος εκφράζει την βεβαιότητα του ότι ο Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς είναι σκληρό καρύδι και θα είναι κοντά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

“Όσοι γνωρίζουμε τον Μιχάλη γνωρίζουμε ότι ήταν πάντα αληθινός. Πολλές φορές φωνακλάς και μετωπικός, αλλά πάντα καθαρός σε ότι έλεγε.

Έτσι και τώρα, που αισθάνθηκε ότι δεν είχε τις δυνάμεις που χρειάζεται κάποιος για να ανταποκριθεί στην δύσκολη καθημερινότητα επέλεξε να λειτουργήσει με ευθύνη και αγάπη για τον Δήμο και το νησί.
Επειδή γνωρίζω ότι είναι σκληρό καρύδι είμαι βέβαιος ότι θα το ξεπεράσει και ότι θα τον έχουμε κοντά μας στις επόμενες εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ θέλω και δημόσια να τον ευχαριστήσω για ότι έχει κάνει και κυρίως για την ψυχή που έβαλε…”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.