ΤΟΠΙΚΑ

Άγρια επίθεση με λοστούς σε επιχειρηματία

Άγρια επίθεση με λοστούς σε επιχειρηματία

Αγριος ξυλοδαρμός επιχειρηματία στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες  νοσηλεύτηκε με βαριές κακώσεις στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Το περιστατικό έγινε γύρω στις 9 το βράδυ ενώ ήδη αεροπλάνο τον μετέφερε στην Αθήνα.

Φάνηκε την πρώτη στιγμή να είναι σε σοβαρή κατάσταση και για αυτό τον λόγο χρειάστηκε η διακομιδή του εσπευσμένα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία να βγει από την κατοικία του και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με λοστούς σε όλο του το σώμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του σπάσουν το χέρι και να του τραυματίσουν την κνήμη του ποδιού, ενώ ο άτυχος άνδρας δέχτηκε χτυπήματα και στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού με μώλωπες σε όλο του το κορμί και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για τα τραύματα στο κεφάλι, η οποία βγήκε καθαρή και κατόπιν έφυγε για την Αθήνα.

Το ΑΤ Μυκόνου διερευνά προανάκριση για την επίθεση στον επιχειρηματία που τον άφησε με ένα σπασμένο χέρι το οποίο θα πρέπει να εγχειριστεί αλλά και εξωτερικές κακώσεις στο σώμα από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Οι πληροφορίες  εικάζουν ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα μπράβοι της νύχτας, οι οποίοι ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στον άτυχο άνδρα, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε.

Προς το παρόν δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα αύριο, ώστε να διαπιστώσουν οι αρχές αν μπορεί να θυμηθεί αυτούς που του επιτέθηκαν.

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.