ΤΟΠΙΚΑ

Αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ το Σαββατοκύριακο

Αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ το Σαββατοκύριακο

Πλήρης αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ του συλλόγου μας αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο ποδόσφαιρο αύριο στις 12.30μ.μ. η Κ14 υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Τήνου στο γήπεδο του Κόρφου. Διαιτητής θα είναι οκ. Ρούσσος με επόπτες τους Βακόνδιο και Σαργολόγο. Την Κυριακή επίσης στις 3 μ.μ. στον Κόρφο και πάλι, η Α.Ε. Μυκόνου Β’ θα υποδεχτεί την Πάγο για τη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Διαιτητής θα είναι ο κ. Βακόνδιος με επόπτες του Ρούσσο και Σαργολόγο.
Όσον αφορά το μπάσκετ σήμερα στις 12.30 οι νεάνιδες του Α.Ο. Μυκόνου θα υποδεχτούν στο κλειστό της Άνω Μεράς τον Α.Ο. Άνδρου, ενώ αύριο Κυριακή στις 2.30 μ.μ. η αντρική ομάδα αντιμετωπίζει στη κλειστό του Χαϊδαρίου τη Δάφνη Δαφνίου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.