ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αγνοείται 23χρονος που έπεσε στη θάλασσα από πλοίο της γραμμής

Αγνοείται 23χρονος που έπεσε στη θάλασσα από πλοίο της γραμμής
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή Άνδρου και Τήνου στις Κυκλάδες

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί σήμερα έρευνες στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά Άνδρου και Τήνου, στις Κυκλάδες, για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Νήσος Ρόδος», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος-Πειραιάς.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία συνεπιβάτη του, ο 23χρονος εθεάθη τελευταία φορά στο πλοίο τα ξημερώματα και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά Άνδρου και Τήνου, στις Κυκλάδες.

Στην αναζήτησή του παίρνουν μέρος τέσσερα πλωτά κι ελικόπτερο του Λιμενικού.
cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.