ΤΟΠΙΚΑ

Αγιασμός στον δημοτικό παιδικό σταθμό στην Άνω Μερά

Αγιασμός στον δημοτικό παιδικό σταθμό στην Άνω Μερά

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς παρευρέθηκε  μαζί με την Πρόεδρο & τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού ΠΑΚΟ «Γ.Αξιώτης», κα. Άννα Καμμή & κ. Γιώργο Καφεντζή στον αγιασμό του δημοτικού παιδικού σταθμού της Άνω Μεράς που ευλόγησε ο ηγούμενος της Ι.Μονής Τουρλιανής Αρχιμανδρίτης Αλέξιος.

Μαζί  και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, κ. Φρατζέσκος Βιγλιάρης και η Σύμβουλος της Κοινότητας Άνω Μεράς Ειρήνη Ζουγανέλη.

Είχαν άπαντες  την ευκαιρία να δούν από κοντά τις ανακαινισμένες, σύγχρονες εγκαταστάσεις του σταθμού, να μιλήσουν με όλο το παλιό & νέο προσωπικό και κυρίως να αντλήσουν όπως αναφέρει ο δήμαρχος σε ανάρτηση του  δύναμη από τα πρόσωπα των μικρών φίλων.

«Η προσπάθεια για σύγχρονους χώρους ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για τα παιδιά μας είναι συνεχής. Και το χαμόγελό τους η καλύτερη ανταμοιβή.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.