ΤΟΠΙΚΑ

Αγιασμός σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του νησιού και ευχές για μια καλή χρονιά

Αγιασμός σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του νησιού και ευχές για μια καλή χρονιά

Πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς σήμερα και σε όλα τα σχολεία του νησιού γέμισε ξανά ζωή και φωνές των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς  έδωσε το παρών στους αγιασμούς και ευχήθηκε σε όλους υγεία και  αισιοδοξία για μια ομαλή και ασφαλή σχολική χρονιά.

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στο νησί  γεμάτη ελπίδα, όνειρα και προσπάθεια για γνώση για όλα τα παιδιά και η ευχή όλων είναι να είναι μια καλή και ασφαλή χρονιά για τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς.

Η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών στην Μύκονο είναι εμφανής  με την δημοτική αρχή να στηρίζει με πράξεις το έργο, αλλά και την καθημερινότητα των εκπαιδευτικών.

Παρουσία γονιών, μαθητών , των ιερέων και ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού τελέστηκε σε όλα τα σχολεία ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.