ΤΟΠΙΚΑ

Αγγελία για τυλιχτή σε σουβλατζίδικο στη Μύκονο με μισθό 3.600 ευρώ!

Αγγελία για τυλιχτή σε σουβλατζίδικο στη Μύκονο με μισθό 3.600 ευρώ!

Ξεκίνησε και επίσημα η τουριστική περίοδος στη χώρα και ήδη σε πολλά νησιά, έχουν ανοίξει θέσεις εργασίας πολλών ειδικοτήτων.

Στις Κυκλάδες και ειδικά στη Μύκονο υπάρχει μια αγγελία από σουβλατζίδικο όπου ζητά τυλιχτή με ελάχιστη εμπειρία 24 μηνών και αμοιβή 3.600 ευρώ (10 ευρώ την ώρα). Μάλιστα αναφέρει πως η αμοιβή είναι συζητήσιμη, που σημαίνει πως αφήνει «παράθυρο» και για μεγαλύτερες απολαβές.

Αναλυτικά αναφέρει η αγγελία που αφορά την εργασία στην Μύκονο:

ΤΥΛΙΧΤΗΣ με εμπειρία ζητείται για εστιατόριο με σουβλάκι στη Μύκονο και αποδοχές 10€ την ώρα, αμοιβή 3.600€, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 24 μήνες, 12:00-22:00.

Πάντως, αν ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ήδη εξασφαλισμένη κατοικία στη Μύκονο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βρει κατάλυμα για να μείνει.

Δείτε την

1 37

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.