ΤΟΠΙΚΑ

Αγανάκτηση και οργή για τις διακοπές νερού και ρεύματος στην Άνω Μερά

Αγανάκτηση και οργή για τις διακοπές νερού και ρεύματος στην Άνω Μερά

Χωρίς νερό για δεύτερη μέρα αλλά  και χωρίς ρεύμα ήταν αρκετά σημεία στην περιοχή της Άνω Μεράς την Τρίτη.

Μια κατάσταση που έχει εξοργίσει τους κατοίκους καθώς μέσα στον χειμώνα οικογένειες αναγκάστηκαν να στερηθούν τόσο το νερό αλλά κυρίως την θέρμανση.

Η αγανάκτηση περίσσευε και από το γεγονός ότι οι αρμόδιοι υπεύθυνοι ήταν άφαντοι και δεν ήταν σε θέση να δώσουν ούτε πληροφορίες αλλά ούτε λύση στο θέμα.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λειτουργώντας με απίστευτη εσωστρέφεια και ερασιτεχνισμό οι αρμόδιοι δεν μπήκαν στον κόπο να εκδώσουν μια ενημέρωση προς τους κατοίκους με αποτέλεσμα να ψάχνει μάταια ο κόσμος να βρει άκρη χωρίς φυσικά αποτέλεσμα.

Είχε χρόνια να βιώσει το νησί ένα τέτοιο αλαλούμ κυρίως με το θέμα της υδροδότησης καθώς πάνω από 24 ώρες τα σπίτια έμειναν χωρίς νερό.

Το ερώτημα που πλανάται είναι τι πρόκειται να συμβεί το καλοκαίρι με τους χιλιάδες των επισκεπτών και τις επιχειρήσεις σε λειτουργία όταν τον χειμώνα με τους λιγοστούς κατοίκους γίνεται αυτό το χάος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.