ΤΟΠΙΚΑ

«Άφαντη» η αντιπολίτευση του Δήμου της Μυκόνου

«Άφαντη» η αντιπολίτευση του Δήμου της Μυκόνου
Νέα ανακοίνωση χωρίς όμως κανένα περιεχόμενο και πρόταση, που θυμίζει αντιδράσεις Τσίπρα απέναντι στον Μητσοτάκη, από τον Χρήστο Βερώνη

Με μια ακόμη ανακοίνωση χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και σε πνεύμα καθαρά αντιλογίας και όχι ουσίας για την κατάσταση της στιγμής στο νησί , ο Χρήστος Βερώνης διάλεξε ένα χρονικό σημείο στο οποίο θα έπρεπε ο λόγος του να είναι ενωτικός και όχι απαραίτητα αντιπολιτευτικός καθώς δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο, με νέες προτάσεις και επι της ουσίας, να κάνει «αντιπολίτευση» σε ένα κρίσιμο σημείο όπως αυτό της διαχείρισης της πανδημίας.

Με ανακοινώσεις διάσπαρτες χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.Μια αντιπολίτευση στο Δήμο Μυκόνου που θυμίζει έντονα τον τρόπο που λειτουργεί ο Αλέξης Τσίπρας έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα γνωστά δημοσκοπικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό.

Οι πολίτες της Μυκόνου περιμένουν μια σθεναρή αντιπολίτευση με φρέσκιες ιδέες, αποφασιστικότητα και άμεσες παρεμβάσεις στην νέα εποχή που ζούμε, στις δύσκολες στιγμές που θα ενώνουν το νησί και όχι θα το διχάζουν για την αντιμετώπιση της πλέον δύσκολης κατάστασης που έχει βιώσει ο πλανήτης τον τελευταίο αιώνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της παράταξης «Μύκονος Πρώτη Ξανά»:

«ΤΟΠΙΚΟ LOCKDOWN ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Δυστυχώς για όλους μας και μετά από τις σημερινές ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας είναι επίκαιρη η παροιμία: ‘Μπρος επρέπαν τα άχερα’ .
Αμείλικτα τα ερωτήματα:
• Σε ποιες ενέργειες προέβη ο Δήμος και ο Δήμαρχος, όταν σε ανακοίνωση μας στις 13 Ιανουαρίου τονίζαμε την άμεση ανάγκη σύγκλισης του Τοπικού Συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας; Γιατί δεν συγκλήθηκε το όργανο;
• Γιατί δεν έγιναν έλεγχοι σε λιμάνι και αεροδρόμιο σε συνεργασία με την Πολιτεία, όταν όλοι οι Μυκονιάτες φώναζαν και όλοι βλέπαμε πλήθη αυτοκινήτων και ανθρώπων να μετακινούνται στο νησί για δουλειές;
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής, η οποία μόνο εκ των υστέρων προβαίνει σε ανακοινώσεις νουθεσίας και εκθέσεις ιδεών, όταν όλοι καταλαβαίναμε ότι το απαγορευτικό στο νησί είναι μπροστά μας.
Μόνο οι ανακοινώσεις στα social media και το φωτορεπορτάζ δεν λύνουν τα προβλήματα. Απαιτούνται ταυτόχρονα ουσιαστικές ενέργειες και παρεμβάσεις προκειμένου να αποφεύγονται οδυνηρά αποτελέσματα για την οικονομία του νησιού και όχι μόνο.
«Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν»»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.