ΤΟΠΙΚΑ

Αεροδιακομιδή ασθενούς από την Μύκονο ανήμερα των Χριστουγέννων

Αεροδιακομιδή ασθενούς από την Μύκονο ανήμερα των Χριστουγέννων

Εννέα ασθενείς ανάμεσά τους ένα παιδί μεταφέρθηκαν από νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου σε νοσοκομεία αστικών κέντρων, την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων με πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα συμπλήρωσαν 17 ώρες πτήσης σε 8 αποστολές.

Ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε 2 ασθενείς από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, στην Ελευσίνα ενώ αεροσκάφος C-27J μετέφερε 2 ασθενείς από τη Ρόδο και το Ηράκλειο, στην Ελευσίνα και ελικόπτερο Super Puma άλλους  2 ασθενείς από την Κάλυμνο στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου.

Τα Χριστούγεννα ελικόπτερο ΑΒ-212 μετέφερε 1 ασθενή από την Κεφαλονιά στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Πατρών και ελικόπτερο Super Puma μετέφερε 1 παιδί από την Τήνο στη Σύρο ενω αεροσκάφος C-27J μετέφερε 1 ασθενή από τη Ρόδο στα Χανιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.