ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ-ΜΑΡΚΟ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ από κοινού ρωτούν τον Αυγενάκη για την επανέναρξη

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ-ΜΑΡΚΟ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ από κοινού ρωτούν τον Αυγενάκη για την επανέναρξη
Με κοινή τους επιστολή οι τρεις ομάδες εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Μια ακόμη ημέρα μας βρίσκει μετέωρους ως προς την έκβαση των γεγονότων και συνθηκών που αφορούν το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών !
Συνοψίζοντας σκέψεις , συζητήσεις και απόψεις παραγόντων , αθλητών προπονητών κλπ καταλήγουμε στα παρακάτω ως προς τα θέματα μου μας αναλογούν !
Η επιστολή αυτή μετατρέπεται σε ένα ανοικτό ερώτημα-καλεσμα προς τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη αλλά και προς τους αρμόδιους φορείς με κορωνίδα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.).

Ρητά δηλώνουμε ότι ως αθλητικοί οργανισμοί με ιστορία και σεβασμό στους αθλητές, προπονητές ,φιλάθλους και σε όσους μας συνδράμουν καθημερινά , οφείλουμε να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και να δίνουμε το παρόν εντός των αγωνιστικών χώρων !

Δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε ξανά στο γήπεδο και να κάνουμε το αθλητικό μας καθήκον με τις συνθήκες και τα δεδομένα που πρέπει, οποία στιγμή και αν μας ζητηθει !
Πλέον η συζήτηση ξεπερνάει τα όρια των 4 γραμμών και η μπάλα έχει γίνει καυτή “πατάτα”.

Καλούμε λοιπόν , τον αξιότιμο Υφυπουργό μας και την Ομοσπονδία , να μας ακούσουν και να μας απαντήσουν στις ερωτήσεις-προτασεις μας ή καλύτερα να μας θέσουν τις βάσεις και τις συνθήκες που θα συνεχιστεί το πρωτάθλημά μας.

Τα προβλήματα που χρίζουν απάντησης είναι συγκεκριμένα :
1. Έναρξη του πρωταθλήματος (όχι προπονήσεων )
2. Τρόπος διεξαγωγής του
3. Πιθανή λήξη του
4. Επιδότηση ή προμήθεια από δημόσια ή δημοτική αρχή για test covid
5. Ανάληψη ευθύνης ανά σωματείο για την τήρηση των πρωτοκόλλων
6. * Επιδότηση των εξόδων διαιτησίας ή μείωση αυτών
7. * Επιδότηση των εξόδων ταξιδίων των αποστολών εκτός του ίδιου νομού ή νήσου .

* Οι δύο τελευταίοι προβληματισμοί έχουν να κάνουν με την μειωμένη έως και μηδενική εισροή εσόδων των ομάδων από εισητηρια ή αδυναμία των χορηγών.

Δυστυχώς ο χρόνος πλέον είναι εχθρός και πρέπει οι απαντήσεις να είναι άμεσες με λύσεις προς το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού !
Τονίζουμε ξανά ότι είμαστε κοντά σας εφόσον χρειαστείτε την βοήθεια ή την σκέψη μας , και περιμένουμε το πρώτο σφύριγμα για να μπούμε ξανά στο γήπεδο .

Τέλος θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή και σε ένα άλλο σοβαρό θέμα.
Ο πνεύμονας του ερασιτεχνικού αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου είναι η ακαδημίες , τα μικρά παιδιά που διψούν για άθληση και υγεία . Θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να επιστρέψουν τουλάχιστον στις προπονήσεις τους καθώς σε τέτοιες ηλικίες η μπάλα είναι παιχνίδι ….και τα παιδιά χρειάζονται το παιχνίδι για να είναι καλά .

Αναμένουμε με αγωνία την απάντησή σας ή τις άμεσες πράξεις σας !

Με τιμή και ευθύνη

Για το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου

Αλέξανδρος Κουκάς

Για το Δ.Σ. του Γ.Σ. Μαρκό

Ματθαίος Βόλης

Για το Δ.Σ. του Πανναξιακός Α.Ο.

Ιωάννης Πολυχρονάκος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.