ΤΟΠΙΚΑ

Άδειες για πλωτές εξέδρες στη Μύκονο

Άδειες για πλωτές εξέδρες στη Μύκονο
Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 65,06 τ.μ., για εποχικό σκοπό, στην θαλάσσια περιοχή Ακρωτήρι Δράπανος, Καφέ Κάβος, στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου, για λογαριασμό της εταιρείας PARAGA BEACH (ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΠΙΤΣ) Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Χώρων Διασκέδασης, Εστίασης & Ψυχαγωγίας, για την προσωρινή πρόσδεση σκαφών. Σημειώνεται ότι τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της πλωτής εξέδρας δεν θα περιέχουν τοξικές ουσίες, επικίνδυνες για το περιβάλλον, ενώ η πλωτή εξέδρα θα βρίσκεται σε ασφαλή απόσταση από, τυχόν, λιμενικά έργα τα οποία βρίσκονται ή κατασκευάζονται στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, καθώς και από ναυτιλιακούς κινδύνους, όπως ναυάγια και περιοχές όπου παρατηρούνται παλίρροιες.
Παράλληλα,  η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικής επιφάνειας 78,74 τ.μ., για εποχιακή χρήση έξι μηνών, στη θαλάσσια περιοχή Ελιά της Μυκόνου, για λογαριασμό της εταιρείας Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης και ΣΙΑ Ε.Ε., ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλάσσιων μέσων αναψυχής.
tornosnews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.