ΤΟΠΙΚΑ

Άδειες για γεωτρήσεις ξενοδοχείων στην Μύκονο και άλλα νησιά των ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Άδειες για γεωτρήσεις ξενοδοχείων στην Μύκονο και άλλα νησιά των ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Άδειες έχουν δοθεί για δύο γεωτρήσεις με σκοπό την υδροδότηση δύο ξενοδοχείων στην Πάρο και στη Μύκονο.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Υδάτων Νοτίου Αιγαίου χορήγησε άδεια διάνοιξης υδρευτικής γεώτρησης υδρευτικής χρήσης στην επιχείρηση  ΓΕΩ-ΠΑΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΙΚΕ, για την εκτέλεση έργου αξιοποίησης υδατικών πόρων, στη θέση Αγγελοχαιρέτιστη-Λίμνες της Νάουσας Πάρου, με σκοπό την υδροδότηση ξενοδοχείου, ήτοι άρδευση πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο, εφόσον στο επόμενο στάδιο εκδοθεί η άδεια χρήσης νερού.

Σημειώνεται ότι το βάθος της γεώτρησης ορίζεται στα 40 μέτρα, ενώ η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκπνέει σε 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Υδάτων Νοτίου Αιγαίου χορήγησε άδεια διάνοιξης υδρευτικής γεώτρησης υδρευτικής χρήσης στην επιχείρηση  ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Α.Ε. , για την εκτέλεση έργου αξιοποίησης υδατικών πόρων, στη θέση Κούνδουρος της Μυκόνου, με σκοπό την ύδρευση ξενοδοχείου, εφόσον στο επόμενο στάδιο εκδοθεί η άδεια χρήσης νερού.

Σημειώνεται ότι το βάθος της γεώτρησης ορίζεται στα 75 μέτρα, ενώ η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκπνέει σε 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας.

tornosnews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.