ΤΟΠΙΚΑ

Άδειες για χρήση νερού και γεώτρηση σε ξενοδοχεία στη Μύκονο

Άδειες για χρήση νερού και γεώτρηση σε ξενοδοχεία στη Μύκονο

Άδειες έχουν δοθεί για την υδρευτική χρήση νερού και τη γεώτρηση με σκοπό την υδροδότηση δύο ξενοδοχείων στη Μύκονο.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Υδάτων Νοτίου Αιγαίου χορήγησε άδεια υδρευτικής χρήσης νερού στην επιχείρηση LILAC ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., από γεώτρηση στη θέση Άγιος Ιωάννης Διακόφτης της Μυκόνου.

Ειδικότερα, η μέγιστη ποσότητα νερού που μπορεί να χρησιμοποιείται συνολικά για την υδροδότηση του ξενοδοχείου είναι 3.000 κ.μ. ανά έτος. Σημειώνεται ότι η διάρκεια ισχύος της άδειας είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Υδάτων Νοτίου Αιγαίου, χορήγησε άδεια διάνοιξης υδρευτικής γεώτρησης στην επιχείρηση ΜΕΓΑΣ ΙΚΕ, για την υδροδότηση ξενοδοχείου στη θέση Σκαλάδος της Μυκόνου, μόνο εφόσον σε επόμενο στάδιο εκδοθεί η άδεια χρήσης νερού.

Σημειώνεται ότι το βάθος της γεώτρησης ορίζεται στα 90 μέτρα, ενώ η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκπνέει σε 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.