ΤΟΠΙΚΑ

Άδεια για ξενοδοχείο 4 αστέρων και με spa και πισίνες στην Ελιά της Μυκόνου

Άδεια για ξενοδοχείο 4 αστέρων και με spa και πισίνες στην Ελιά της Μυκόνου

Ο ελληνικός τουρισμός έχει αναπτύξει μια έντονη επενδυτική δυναμική τα τελευταία χρόνια.

Στην παρούσα φάση, η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει επιπτώσεις και στις τουριστικές επενδύσεις στη χώρα μας. Όμως πρέπει να βλέπουμε και την επόμενη μέρα.  Στο πλαίσιο γίνονται γνωστά τα επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά:

  • Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου δήμου Σύρου – Ερμούπολης έχει χορηγήσει στην εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Ο.Ε. για ξενοδοχείο 4 αστέρων με Spa  και πισίνες στην Ελιά Μυκόνου.
  • H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει προχωρήσει στην έκδοση πρόσθετων όρων διασφάλισης της ακεραιότητας της προστατευόμενης περιοχής με ονομασία Κεντρική και Νότια Νάξος: Ζας και Βίγλα έως Μαυροβούνι και Θαλάσσια Ζώνη (Όρμος Καράδες – Όρμος Μουτσουνας) για την ίδρυση  ξενοδοχείου 5 αστέρων, συνολικής δυναμικότητας 48 κλινών της εταιρείας ΡΕΦΕΝΕΣ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. στη θέση «Πλάκα» της Νάξου.
  • Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Kαβάλας έχει χορηγήσει άδεια στους κ.κ. Ολένα Σαβα, και Μοχαμαντ Αζίζ για ανέγερση ξενοδοχείου κλασικού τύπου και τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων στη Θάσο.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.